Trail Tracking - We gaan trailrunners volgen

29.12.20 03:58 PM

Nieuw bij Trailrunning Europe

In het jaar 2021 gaan we weer een stukje verder. (Ultra)Trailrunners die zelf een route willen gaan lopen kunnen bij ons terecht voor het gebruiken van een TRACKER tijdens de tocht. De route wordt door ons gevisualiseerd en online live aangeboden. Online zie je een marker (de gebruiker) live weergegeven op de route. Belangrijke Waypoints / Markers staan weergegeven en met de zoom functie kun je met verschillende kaarttypen meekijken.

Ultra Trails

Trailrunning Events gaat in 2021 alle Ultra Trails voorzien van deze trackers. Kies je voor een afstand boven de 45km, dan kun je er zeker van zijn dat je op een kaart te volgen ben voor de thuisblijvers. Bij kortere afstanden kun je optioneel een tracker huren, zodat je ook zichtbaar ben voor je supporters. 

Trackers voor organisatoren van events

Als partner van Open Active kunnen we organisatoren van trailrunning events voorzien trackers. Deelnemersaantallen van 10 tot 1.500 kunnen we voorzien van trackers en de bijbehorende kaarten met routes. Ga voor een overzicht van de mogelijkheden naar de 'Event Trackers' pagina.


Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Trail Tracking?


Vul onderstaand formulier in en we nemen zeker contact met je op.